14.9.2017 0.00 – 15.9.2017 0.00

NEUROPSYKIATRIA NYT

Kehityksellinen neuropsykiatria lapsuudesta aikuisuuteen

14. - 15.9.2017 pidetään kaksipäiväinen moniammatillinen koulutus Helsingissä aiheesta: NEUROPSYKIATRIA NYT- Kehityksellinen neuropsykiatria lapsuudesta aikuisuuteen.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ: Koulutus esittelee tämän päivän neuropsykiatrista ammattiosaamista. Koulutukseen on koottu keskeisiä tämän päivän moniammatillisia aiheita neuropsykiatrisen tutkimuksen, arvioinnin, kuntoutuksen ja ohjauksen näkökulmista. Tavoitteena on tarjota asiantunteva ja kattava päivitys kiinnostavimmista nykytiedon mukaisista tutkimuksen tuloksista, koota yhteen, mitä neuropsykiatria on tänään ja miten erilaisia kuntoutuksia sekä menetelmiä toteutetaan nykyään arjen asiakastyössä.

KENELLE: Koulutus on kohdennettu eri alojen ammattilaisille, jotka työskentelevät eri-ikäisten neuropsykiatristen, kuten autismikirjon tai ADHD- asiakkaiden, kuntoutuksen, ohjauksen, terapian tai arvioinnin parissa ja jotka haluavat päivittää tietojaan sekä osaamistaan käytännönläheisesti kehityksellisestä neuropsykiatriasta. Se sopii terveydenalan, sosiaali- ja opetustoimen työntekijöille, terapia- ja hoitohenkilöstölle (mm. puhe- ja toimintaterapeutit, psykologit, hoitajat, terapeutit, kuntouttajat) sekä asiasta kiinnostuneille. Koulutukseen mahtuu 170 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Koulutukseen ilmoittautuminen on nyt avattu!

Ilmoittautumisen ja ohjelman löydät täältä:

http://www.proneuron.fi/koulutuksen_esittely/

TERVETULOA!

 

TULOSSA JATKOKOULUTUSTA: NEUROPSYKIATRIA NYT- moniammatilliset syventävät teemapäivät vuonna 2018 (1-6 PÄIVÄÄ), joista voit valita itsellesi sopivimmat käytännön ammattitaitoasi parhaiten tukevat osa-alueet. Syventävät teemapäivät ovat jatkoa syksyn 2017 koulutuksellemme NEUROPSYKIATRIA NYT -kehityksellinen neuropsykiatria lapsuudesta aikuisuuteen 14. - 15.9.2017, mutta voit osallistua vapaavalintaisesti soveltuviin päiviin yhteensä kahdeksasta eri vaihtoehdosta. Huomioithan, että sinulla on mahdollisuus kerätä sekä syksyn 14.9 - 15.9.17 koulutuksesta että vuoden 2018 syventävistä teemapäivistä esim. 5-8 päivän koulutuskokonaisuus, jota voit hyödyntää mm. Kelan vaativan kuntoutuksen tai muiden kilpailutusten koulutusvaatimuksissa.